Wat is Nooma?

Nooma is een samengestelde mix die de basis vormt voor een complete maaltijd. Elke maaltijd biedt je een mix van koolhydraten, eiwitten, vetten en alle essentiële vitaminen en mineralen. Nooma is de zekerheid van een complete maaltijd binnen een minuut.

Daarnaast is Nooma de meest duurzame drinkbare maaltijd ter wereld. Het product wordt aanbevolen door voedingsexperts. Nooma is plantaardig en bevat alle voedingsstoffen (zoals vastgesteld door de European Food Safety Authority).

Waarvan is Nooma gemaakt?

De belangrijkste ingrediënten van Nooma zijn haver en plantaardige-eiwitten. Deze natuurlijke ingrediënten zijn versterkt met vitamines, mineralen en smaakstoffen. De toegevoegde hoeveelheden staan gelijk aan de dagelijkse behoefte, bepaald door de European Food Safety Authority (EFSA). Alle ingrediënten voldoen aan de E.E.G. eisen die gesteld worden in richtlijn 95/2/EG en richtlijn 96/8/EG.

Hoe gebruik/bereid ik Nooma voor?

  1. Meng 400 ml water met 150 gram Nooma (4 scheppen)
  2. Mix (gratis elektrische mixer bij de eerste bestelling).
  3. Eet je maaltijd 
  4. Voel je energiek en voldaan

Hoe lang kan ik Nooma bewaren?

Nooma is zeker 12 maanden houdbaar. Mits ongeopend en op een koele, donkere, droge plaats bewaard. Geopend is Nooma 12 maanden gebruiken. Zorg dat je altijd de dop goed dichtdraait.

Meng je Nooma met water of een andere vloeistof dan is het geheel niet meer dan 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Hoeveel scheppen heb ik nodig voor een maaltijd?

Nooma 150 gram, 4 maatschappen met 400ml water